بیوگرافی :
آروین صداقتکیش (تهران 1353)، مؤلف، پژوهشگر و منتقد موسیقی، نویسندهی مقالات متعدد به زبان فارسی و انگلیسی است. او عضو شورای نویسندگان یا مشاور علمی چندین نشریهی تخصصی و پژوهشی درزمینهی هنر و موسیقی ازجمله فرهنگ و آهنگ، گفتگوی هارمونیک، آیینهی خیال، کتاب سال شیدا، دوفصلنامهی پژوهشی مهرگانی و فصلنامهی تخصصی زنگار بوده و همچنین با دیگر نشریههای تخصصی یا پژوهشی حوزهی موسیقی و موسیقیشناسی همچون هنر موسیقی، گزارش موسیقی و فصلنامهی ماهور همکاری مستمر دارد.
از او تاکنون کتابی با عنوان «درسگفتارهای نقد موسیقی» منتشر شده که درسنامهی یک ترم تدریس در «کارگاه آشنایی با نقد موسیقی» در سال 1391-1392 است.
وی همچنین داور یا عضو کمیتهی علمی رویدادها یا رقابتهای متعددی مانند «جشنوارهی وبلاگها و وبسایتهای موسیقی ایران» (سه دوره)، «کتاب سال خانهی موسیقی» (دو دوره)، کتاب سال جمهوری اسلامی ایران، SIMF 2018، جشنوارهی بینالمللی موسیقی شیراز (اپوس 2 بتهوون)، 27امین جشنوارهی ملی کتاب سال دانشجویی، 36امین جشنوارهی موسیقی فجر بوده است.
عمده حوزههای مطالعاتی و کار فکری او را نقد موسیقی و فلسفهی نقد معاصر، نظریهی موسیقی، تجزیهوتحلیل موسیقی با گرایش به موسیقی کلاسیک ایرانی معاصر (سدهی 14 خورشیدی) و موسیقی کلاسیک آوانگارد غربی (سدهی 21-20 میلادی) و مسائل فرهنگی-اجتماعی-تاریخی پیوسته با آنها تشکیل میدهد.
برخی از قطعات موسیقی ساخته صداقتکیش تاکنون منتشر شده که از آن جمله میتوان به قطعهی «چهار زنگوله» در آلبوم ابرها (نشر هرمس)، قطعه ی «… و در این پاییز» در آلبوم شب ایرانی چهار (YMG Records) اشاره کرد و برخی دیگر در کنسرتها یا رویدادهای هنری مختلف اجرا شده است از جمله دوئت و تریو برای هارپ و سازهای ایرانی، دوگاه (الکترونیک)، حسادت در شهر (پیانو، دو گوینده و الکترونیک)، کانتاتا با باخ (الکترونیک)، 8 (فلوت سولو) و … او موسیقی متن چند فیلم کوتاه را نیز ساخته است که از آن میان میتوان از واحه به کارگردانی مسعود احمدی یاد کرد.